Bemutatkozás

A nevem Csősz Győző. Házasságpárti vagyok, kicsit romantikus alkat, ugyanakkor igényesség és precizitás jellemez. Ezek videós munkáimon is láthatók. Az esküvői filmekkel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy az ifjú párok, akiknek dolgozom, hosszú távon is egymáshoz ragaszkodó férjek és feleségek legyenek. A kész lemezek átadásakor azt szoktam ajánlani, hogy a házassági évfordulókon is nézzék meg a felvételeket, erősödjenek szeretetükben.

Gyerekkoromtól fogva vonzódom a filmkészítéshez. 2002 óta, a digitális videotechnika elérhetővé válásától készítek esküvői videofelvételeket. Azóta évről-évre mindig fejlesztek valamit a technikai eszközökön, újítok a filmezési gyakorlatomon, új ötletekkel gazdagítom a készülő anyagot. Öröm, és megtiszteltetés számomra, ha egy jegyespár felkér az esküvőjük megörökítésére. Akik megbíztak ezzel a feladattal, azok közül többen láthatók honlapomon. Nézd meg őket, hátha akad köztük ismerős!
Más családi és ünnepi alkalmakról is vállalok videofelvétel készítést> tovább a Tevékenység oldalra

Életem egyik legfontosabb eseménye az volt, amikor megtaláltam a társamat, és vele házasságot kötöttem. Kecskeméten élek feleségemmel és három gyermekünkkel. Családunk számára az egyik legörömtelibb kikapcsolódás a korábbi években szerkesztett családi videók újranézése.

 Az egyik kedvenc házasságkötéshez kapcsolódó idézetem:

„Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Mert ha elesnek, az egyik ember fölemeli a társát. De jaj az egyedülállónak, mert ha elesik, nem emeli föl senki. Éppígy, ha ketten fekszenek egymás mellett, megmelegszenek; de aki egyedül van, hogyan melegedhetne meg? Ha az egyiket megtámadják, ketten állnak ellent. A hármas fonál nem szakad el egyhamar.” (Prédikátor könyve 4: 9-12)

> tovább a Tevékenység oldalra